TIPS BAGI TEMBUS OPERAMINI HANDLER

Posted by MUHAMMAD RIDUAN7's Blog on 07:05 AM, 16-Jan-13

Assalammualaikum.wr.wb... . . Kali ni.. Kita akan bercerita tentang trick operamini handler.. Ada sesuatu yang PENTING kita perluh INGATKAN.. Semasa meletakkan trick tersebut janganlah ada yang tertinggal mahu pun terlebih... . Kali ni Hamzah Mgs Battlezone ingin berkongsi tips... Kita teruskan dengan tipsnya.. . Korang kena buat macam ni... >>> FrontQuery: m.maxis.com.my:80/ . Dan jangan buat macam ni >>> FrontQuery: m.maxis.com.my . Pastikan Seperti Ini okey... . FrontQuery: m.maxis.com.my:80/ . Okeylah samapai sini saja Hamzah Mgs Battlezone share kan... . Dannn... Selamat mencuba... . WasSalam... By ; ------------------------- Hamzah Mgs Battlezone -------------------------- >>>PERHATIAN !!! KEPADA MEREKA YANG TELAH BERKUNJUNG KE... [Read More]

ANDROID : TRICK MAXIS OPERAMINI HANDLFR

Posted by MUHAMMAD RIDUAN7's Blog on 02:58 PM, 15-Jan-13

Assalammualaikum.wr.wb...
.
.
Ok tak nak banya cerita
sang kancil dan sang kura-kura,
kita lanjutkan dengan posting terbaru,
untuk operamini handler android maxis sim...
Ikuti langka-langka kaki seribu...
.
>>>
Masuk tetapan
Wayarles & rangkaian
Rangkaian mudah alih
Nama Titik Akses
>>>
Maxis 3G WAP
.
Proksi :
80.239.242.253
Port :
80
.
Dah tu save...
.
Dannn
Buka operamini handler
.
Operamini handler .
frontQuery:
m.maxis.com.my:80/
Remove Port: tandakan [x]
Proxy Type:
Host Proxy Server:
http://m.maxis.com.my
.
Dannn...
.
Save
.
Sekarang korang dah
boleh ini tenet free 24
jam...
.
Dannn...
.
>>>
WasSalam...

UCWEB HANDLER Jar

Posted by MUHAMMAD RIDUAN7's Blog on 11:55 AM, 15-Jan-13

ThumbnailAssaslamualaikum.wr.wb... . . Trick Terbaru Ucweb.. Bak kata pepatah yang hilang akan berganti begitu juga la dengan resam dunia trick ini. Setelah trick lama telah di block kini berganti lagi dengan trick yang jauh lebih mantap dari trick sebelumnya. . Untuk postingan kali ini aku mau berkongsi dengan anda pengguna maxis, trick ucweb 8.8 handler. Semua sudah sedia tahu kan fungsi-fungsi ucweb 8.8 ini. . Untuk itu kita terus ke... [Read More]

KOLEKSI IP

Posted by MUHAMMAD RIDUAN7's Blog on 11:52 AM, 15-Jan-13

Assalamualaikum.wr.wb...
.
Ini adalah senarai Ip :
.
>>>
64.255.180.252
64.255.180.253
64.255.180.31
64.255.180.63
80.232.117.10
80.239.242.253
80.232.117.41
91.203.96.125
94.246.126.252
94.246.126.253
94.246.126.30
94.246.126.31
94.246.126.62
195.189.142.132
195.189.142.176
195.189.142.68
195.189.142.69
195.189.142.78
195.189.142.90
195.189.142.91
213.236.208.67
.
Dannn...
.
Hanya itu yang mampu ku
share kan...
Dan pandai-pandailah korang pilih...
.
.
Berbagi Itu Indah...
.
Wassalam...

TRICK OPERAMINI HANDLER 2013

Posted by MUHAMMAD RIDUAN7's Blog on 11:47 PM, 11-Jan-13

ThumbnailKita semua sudah sedia maklum bahawa trick opmin maxis yang terdahulu telah di block oleh pihak Maxis secara rasmi atau tak rasmi. Sama ada untuk selamanya atau bersifat sementara tapi yang pasti hal ini sungguh meresahkan para pengguna maxis. . Berita ini menimbulkan bermacam keresahan pada semua pengguna maxis. Bermacam pertanyaan menyerbu di inbox facebook berkenaan kesahihan berita ini. . Dan yang mampu aku jawab hanyalah mengatakan bahawa sistem maxis di naik... [Read More]